Veckans frågor

Allmänt, Frågor & Svar

Hur går det med dina planer angående att antingen renovera badrummet eller spara till nästa kontantinsats? Älskar när du skriver om ekonomi och din lägenhet så skulle vara superkul att veta. Kram! Svar: Jag har faktiskt kommit till ett beslut och det är att renovera badrummet vilket jag förmodligen kommer göra i sommar. Troligtvis lär det bli i Augusti i och med att hantverkare också har semester haha :) Jag skulle gärna göra det i Juli men lär som sagt bli Augusti. Jag känner att jag vill ombona mitt hem och investera i det. Jag ser inte riktigt någon anledning till varför jag skulle behöva flytta förens om flera år. Jag bor centralt, jag bor tillräckligt stort, har balkong, det solläge jag vill ha osv! Så nu går jag runt i badrumstankar!! Har ju självklart börjat fundera på hur jag ska göra med material och färg osv. Jag är väldigt inne på marmor (ofc) men vet inte riktigt vad jag tror kommer bli snyggast i mitt badrum. Antingen marmorgolv med vita väggar, eller marmorväggar med mörkare golv eller marmor överallt. Ni ser hur jag menar på bilderna ovanför! Och angående kontantinsats till nästa lägenhet så känner jag att jag får börja spara på det så fort badrummet är klart, det löser sig i framtiden <3

Vad har varit svårast med att göra poddserien? Man märker verkligen att ni lagt ner massa tid på den! Du och Mathilda är så grymma, ser verkligen upp till er <3 Svar: Det svåraste var att skapa konceptet, vi visste vad vi ville prata om men vi visste länge inte hur vi skulle göra serien. Hur dom olika avsnitten skulle se ut, vad vi skulle ta upp i varje avsnitt osv. Det jobbigaste har dock varit att läsa och ta del av alla hemska historier, verkliga händelser som hänt er, mina fina fina fina :( <3 Tack!

Fick du tillbaka på skatten eller får du betala tillbaka? Svar: Betala tillbaka.. Jag visste dock att jag skulle behöva göra det så har sparat undan det på ett sparkonto som heter "skattekonto" så det var ingen chock även om det var mycket pengar.

När vi renoverade köket!

Har du någon gång ångrat att du flyttade hemifrån? Svar: Jag ångrade ju det när jag flyttade till en hyresrätt (andra hand) just för att det kändes som en onödig utgift, kunde jag hyra en lägenhet kunde jag ju lika gärna bo hemma och spara dom där pengarna till en bostadsrätt istället. Och det är verkligen ett av de bästa besluten jag gjort, är så glad över det!! Jag har aldrig ångrat att jag köpte den lägenheten jag äger nu eller att jag flyttade hemifrån för väldigt exakt ett halvår sedan, det har känts rätt hela tiden!

Skulle du säga att du är utåtriktad eller mer inåt? Finns det några specifika ord du skulle använda för att beskriva din personlighet? Svar: Jag skulle säga att det beror väldigt mycket på mitt dagshumör och sällskap. Oftast är jag väldigt utåtriktad och social, men vissa dagar kan jag också vara helt ointresserad och tystare. Annars skulle jag beskriva mig själv som känslosam, frispråkig, underhållande, positiv, glad och generös :)

Gillar

Kommentarer

Roligt med en renovering, tror ni kommer bli nöjda, det är ju också en investering i sig, fast som sträcker sig längre framåt. Ska bli roligt att se när det är klart sen 😃 Lycka till <3
nouw.com/sjuksyrror
Emelie
,
Har du bytt bloggportal?? Märkte att loggan uppe i hörnet hade ändrats 😊 kram
Lisa
,
Hej fina Andrea! Jag och mina två tjejkompisar ska åka till Kreta i Augusti. Vårt hotell ligger i ungefär samma område som du och Mathilda bodde förra året. Därför undrar jag om du skulle kunna tipsa på saker man kan göra/ restauranger/ shopping osv? Skulle verkligen uppskattas då ingen av oss varit på Kreta innan! <3
Sofia
,
Hej! Tack för bra blogg <3 Mina föräldrar renoverade vårt badrum i marmor, vi har marmorgolv och väggarna i duschen är också marmor. Det är sååå himla fint, men var ändå ett misstag haha. Det är så himla ömtåligt och fint material, så bara jag råkar spilla lite lotion när jag smörjer in benen så blir det direkt fläckar som man bara kan få bort genom att slipa ? Duschen måste torkas av helt efter varje användning, så det går liksom inte riktigt att snabbduscha där inne, hehe. Det är en himla fin detalj, men för oss blev det bara opraktiskt och nästan irriterande. Mina föräldrar önskar att dem kört på marmor detaljer istället för hela ytor 😟 Lycka till med renoveringen, kul att det blir av! 😊
Anna
,
Hej du tränar ju en del av vad jag förstått i bloggen. Jag själv tränar och har gjort ett bra tag nu. Däremot har fantasin på vad man kan göra för övningar på varje pass tagit slut, jag gör Lixom samma övningar hela tiden känns det som. Så till min fråga. Jag undrar om du skulle kunna skriva om hur du brukar träna och göra ett inlägg för varje muskelgrupp, och även att säga dina favoritövningar överlag. Vilken muskelgrupp är roligast att träna och vilken är tråkigast. Hoppas verkligen att du gör dethär för jag behöver lite ny inspiration.
Anna,
Så kul att ni valt att renovera badrummet! 😃
nouw.com/annatiren
Jennifer
,
Åh, längtar efter att få se ännu mer fix av lägenheten! Tycker det är så kul. Skulle dock bara vilja tipsa om att golven lättare ser smutsigt ut med mörkt golv i badrummet. Vi har ett badrum med mörkt och ett med ljust. Vi ångrar definitivt att vi inte gjorde båda i ljust, då det som sagt syns lättare smuts på mörkt golv t.ex. tandkrämsfläckar och dam. Däremot syns t.ex. hårstrån mer på ljust än mörkt golv. Men kör självklart på det ni tycker blir bäst. Hoppas det kommer fler vloggar!
Klara
,
Hej Andrea! Super härlig och bra blogg. Jag har hängt med länge. 😉 Tänkte bara säga att jag är väldigt intresserad av inredning, vilket du också verkar vara! Därför ett litet tips - marmor är otroligt läckert men samtidigt någon gång ska man kanske sälja sin fina lägenhet. Då kanske det inte är det bästa alternativet att ha marmor i HELA badrummet, men detaljer är vackert. Det jag menar är att mina grannar som precis flyttat hade inrett hela sitt kök med marmor, men köparen som köpte lägenheten gillade inte alls lägenheten. Därför tror jag generellt att detaljer av marmor - till exempel en marmorskiva, är bättre i längden. Men som sagt, om du själv vill ha marmor i hela badrummet så ska du ju självklart ha det! Tack för en bra blogg, KRAAAAM!
Josefine,
Wow vilken snygg jeansjacka!
josefinelar.forme.se
Vilma
,
Har så svårt att hitta snygga solglasögon.. Helst större varianter och gärna några med cateye-effekt om du förstår. Skulle du vilja göra ett inlägg med tips på snygga och prisvärda solglasögon?