Veckans frågor!

Allmänt, Frågor & Svar
Hej! Du har säkert svarat på den här frågan några gånger tidigare, men jag undrar vilken kamera du använder dig av när du tar alla dina bilder? Jättefina bilder!!
Svar: Tack så mycket! När bilderna ser lite proffisgare ut så är dom tagna med min Nikon D610, objektiv 35 mm 1,8 eller 85 mm 1,8! Sen har jag en liten Sony och min iPhone också <3 Tack så jättemycket!

Vad heter podden som ni pratar om med karaktären satan och budorden? Har försökt söka med hittar inte, den lät så himla rolig haha!
Svar: Hahaha gud skrattar nu för mig själv av bara tanken... P3 Dokumentär: Familjen! Det är hela fem avsnitt men dom är bara en halvtimme långa ungefär så det är inte speciellt mycket att lyssna igenom <3

Kan du och Gustav kör flera poddavsnitt i hop ni är bäst
Svar: Tack! Alltså åter igen; TACK så mycket för all daglig respons ni ger oss. Blir helt varm i kroppen varje gång jag kikar in på min insta DM och ser allt fint ni skriver även om jag inte hinner svara på allt. Jag skulle gärna vilja podda med Gustav igen om intresset hos er är stort! :) Sen måste ju han också vilja men det tror jag att han vill!
Vart har du köpt ditt fina halsband?
Svar: Berlocken har jag beställt från Safira.se och den har ett graverat G på sig. Kedjan köpte jag på guldfynd tror jag!

Vad heter hotellet som ni bodde på i Amsterdam?
Svar: Rembrandt Square Hotel! Det var verkligen superbra läge på det hotellet och jag är jätten��jd med vistelsen! <3 Kan absolut rekommendera det!

Gillar

Kommentarer

Frida
,
Ja mer med gustav! <3
Ellen
,
Skulle du kunna länka till berlocken? Hittar inget som ens ser liknande ut på hemsidan... 😊