Veckans inköp

Allmänt, New in

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Tänkte visa upp lite inköp jag gjort under veckans gång! Jag brukar inte shoppa så ofta men den här veckan blev det en hel del hehe..

Jag gick LOCO inne på H&M. Jag gick in med tanken att jag skulle köpa ett doftljus men kom ut med sex, glömde fota det sjätte. Nu när det är mitten av September och kvällarna ändå är relativt mörka så är det så mysigt med tända ljus, ännu mer mysigt med dom som doftar gott. Tycker jag fick dessa för riktigt bra pris också, de små kostade bara 10 kronor styck!

Gick även om köpte Huda-paletten jag skrev om tidigare i veckan. Är verkligen SÅÅÅ nöjd med den. Alla skuggor är väldigt pigmenterade och de glittriga skuggorna är riktigt krämiga och bra. Ni hittar den HÄR!

Köpte ansiktsmasker från Sephora, ni hittar dom HÄR!

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Hej! Kan du inte göra någon sminkvideo med denna paletten?
Sara,
Vilka mysiga och härliga inköp!
Devote.se/sara
Marianne,
Kommer ihåg hur jag för flera år sen köpte mina första Huda beauty produkter i Dubai - har varit kär ever since! Överlycklig över att de börjat sälja det på Sephora här också 😊 xx http://mariannelle.com
mariannelle.com
Stina
,
Tycker det är svårt att hitta snygga kaffemuggar och temuggar, känns ofta som väldigt tråkiga...och inte speciellt snygga. Kan inte du skriva ett inlägg där du tipsar om fina kaffe och temuggar?