Veckans planer!

Allmänt

Måndag igen och det känns väldigt bra! Jag tycker att det känns som att jag är inne i ett bra flow just nu efter några veckor med väldigt dåligt flow haha.. Men så är livet ibland ju, det går upp och ner. MEN, jag tänkte att jag ska dela med mig av mina veckoplaner då jag vet att det brukar uppskattas.

Måndag: Idag har jag bara en sak inplanerad och det är en inspelning med SVT, det är ett helt nytt program som kommer sändas på webbsidan och jag måste säga att jag är lite nervös.. Programmet kommer nämligen handla om något som för de allra flesta (inklusive mig) är väldigt privat. Men jag tror det kommer vara roligt och att det kommer gå bra. Teamet kommer hem till mig nu vid 10.00, spännande! Förutom det ska jag jobba hemifrån och träna innan det hinner bli allt för mycket folk på gymmet. Tisdag: På morgonen har jag PT-pass och förutom det så släpps det fjärde avsnittet av #VARFEMTEKVINNA vilket jag ser fram emot. Vi träffade Jossan som berättar om när hon blev överfallsvåldtagen och sedan anmälde, men mer om det imorgon. På kvällen så är det dags för något som känns vääääldigt vuxet; nämligen årsmöte för min bostadsrättsförening. Fick frågan om att vara med i styrelsen men jag kände att det kanske är mer aktuellt nästa år.. Har liksom bott i bostadsrätt i 6 månader så sitter inte direkt på världens erfarenhet haha. Men det ska bli roligt att få träffa alla grannar! :)

Onsdag: Jag och Mathilda ska tillsammans med Veckorevyn göra ett repotage där vi ska testa tre olika sporter. Och första saken i "Mathilda och Andrea testar" är... POLEDANCE!! Alltså vänta ni förstår inte hur nervös jag är hahah, för er som inte visste det så är jag inte speciellt smidig av mig... Ska bli sjukt roligt i alla fall.

Torsdag: Träna med min PT på morgonen och sen på eftermiddagen har jag och Mathilda tid i poddstudion. Nu börjar jobbet med att förbereda poddavsnitt inför sommaren. Vi vägrar ta sommarlov från podden i sommar då vi själva vet hur mycket man älskar att lyssna på just sommaren. Yey!

Fredag: 09.00 är det dags för andra saken att testa i "Mathilda och Andrea testar" vilket är ridning. Känns som ännu en mindre lämpad sak för mig då jag smått ogillar hästar. Alltså dom är liksom som stora hundar, så sjukt obehagligt haha :( På kvällen har jag inget planerat än!

Lördag: PARTY!! Nicole har bjudit in till dagsfest vilket ska bli väldigt roligt.

Söndag: No plans yet! Köpa present till pappsen som fyller 52 nästa vecka kanske. Sen även kolla om jag behöver handla något inför min och Alices resa till Barcelona.

Gillar

Kommentarer

Maja,
Hej! Jag ska ha samma klänning som dig på min student i år som du hade, och tänkte bara fråga dig vad du hade under klänningen. Alltså någon slags underkjol eller liknande. Vill liksom inte gå helt "bar" under och alla kjolar jag sett sitter typ löst. Känns som de kommer bli knöligt då haha. Så undrar bara vad du hade och vart du köpt den isåfall? 😊
nouw.com/majabuhlmann
Ebba
,
Hej! Har noterat att både du och Mathilda börjat blogga hos Veckorevyn! Är detta som är anledningen till era möten hos Bonnier? Tidningen ligger ju hos dem tänkte jag. Tycker detta verkar superspännande och skulle vara kul om du kunde berätta lite mer om detta, om du får såklart! Roligt att det går så bra för er och podden<3
Sjuksköterskestudent,
Låter som att du kommer få en riktigt rolig vecka ändå 😃
nouw.com/sjuksyrror
Isa
,
Åhh va trevligt att ni ska testa ridning, är själv hästtjej så tycker det är jättekul att se andra prova. Ha en trevlig vecka! 😊