Veckans planer

Allmänt

Rosa kostym, örhängen + svart topp från Andrea Hedenstedt x NA-KD Har fått bilderna vi tog i Paris nu och wow vad nöjd jag är, var så orolig över resultatet då jag inte är van att bli fotad såhär seriöst men är verkligen jätteglad över bilderna. Bilden ovanför är alltså en av bilderna, resten kommer ni få se när det närmar sig lansering vilket är onsdagen den 11e Oktober. Är så taggad!! Älskar verkligen den här kostymen, byxorna sitter PERFEKT. Var verkligen så petig med dom här byxorna men det är jag glad över att jag var för nu är resultatet precis som jag ville ha dom.

I alla fall, vi drar veckans planer!

Måndag: Min vecka börjar med återbesök på Södersjukhuset gällande mitt lillfinger. Det har nu gått en månad ungefär sen jag var där sist och wow vilken skillnad det blivit. Skenan jag fått att sova med är rätt obekväm och det värker i fingret men det har verkligen blivit rakare, hoppas dom också tycker det ser bättre ut. Efter det ska jag möta upp Liv som jag numera jobbar tillsammans med för att planera veckan och fota lite plagg från kollektionen så ni får se mer innan lansering. Efter det lär det bli ett mejlmarathon hemifrån. Jag ska laga halloumistroganoff till middag vilket jag ser fram emot!

Tisdag: På tisdag ska jag jobba lite på mitt gamla jobb (ja gamla som i när jag var 18-gammalt). Dom behöver hjälp nu i två veckor då dom ska flytta så jag ställer självklart upp, jag kan ändå jobba med mitt från receptionen så det gör mig inte alls speciellt mycket. På kvällen har jag bokat tvättstugan och mer än så är inte planerat. Vill hinna träna också! Onsdag: Onsdagen kommer se i princip likadan ut som tisdagen, jag ska jobba på mitt gamla jobb. På onsdag är det endast en vecka kvar till lansering av kollektionen så då ska jag kolla det sista inför lanseringseventet som är på tisdag nästa vecka. SÅ nervös. Torsdag: 09.30 ska jag och Mathilda podda och efter det ska jag på ett möte innan det blir jobb hemifrån. På kvällen är det bootcamp i Humlegården tillsammans med Nouw och Viscus. ÄLSKAR ju att träna utomhus och i grupp så det är typ höjdpunkten på den här veckan, längtar verkligen. Fredag: På fredag morgon ska jag träffa Elsa och Anna för en frukost och efter det ska jag och Elsa köra HEAT på Sats. HEAT är ett pass med högintensiv träning där man jobbar med sin kroppsvikt men det finns en liten hake; detta gör man i 38 graders värme. Det var väldigt länge sen jag körde det passet så är lite nervös men ska ladda upp med vätskeersättning både innan och efter så ska det nog gå bra. Sen på eftermiddagen ska jag på ett event som förhoppningsvis är roligt! <3 Lördag: Har inget planerat på dagen förutom att jag skulle behöva rensa lite här hemma bland mina saker som ska ges bort eller slängas. På kvällen ska jag hem till Linn med ett gäng andra för att fira att hon fyller 21 år, yeey!! Söndag: På söndag ska jag och Mathilda på Roy Fares's invigning av hans nya... café tror jag det var. Det är Mathilda som har koll på det där men jag följer mer än gärna med när det kommer till goda saker att äta heheh ;)

Gillar

Kommentarer

Veronica Pettersson,
? Älskar kostymen! Du är så fab! ?
veronicapettersson.se
Nathalie
,
Amen dog vad snygg kostymen var. Hade definitivt bärt den själv! Synd man flyttar till Thailand om 3 veckor och knappast har användning för den ?