Veckans planer

Allmänt

Måndag: Idag ska jag först träna och jobba hemifrån. Sen på eftermiddagen ska jag filma inför en sak som släpps i Mars.. Och inte vilken sak helst; jag ska nämligen släppa en egen ******!! Haha nu blir ni nyfikna va? :D Ska möta upp Herman vid 15.00 och det lär väl ta några timmar. Vid 18.00 har jag bjudit några vänner till en restaurang för att vara en del av inspelningen samt för att äta en god middag tillsammans. Ska bli så mysigt! Sen får jag inte glömma att springa förbi min revisor med ett papper jag glömde lämna förut.

Tisdag: Kommer ha mitt sista PT-pass innan resan, och det kommer vara jobbigt som fan. Jag frågade min PT vad hon tyckte att vi skulle hitta på sista passet innan jag åker och till slut kom vi fram till boxning och intervaller i mängder. Haha kommer DÖ. Sist vi körde boxning mådde jag verkligen illa. Sen ska jag jobba hemifrån och fixa dom sista inläggen som jag har kvar att skriva inför resan. Jag har ju förberett 1 inlägg till varje förmiddag under hela resan för att jag ska slippa jobba så mycket när jag är där med familjen. Sen ska jag redigera och eventuella spela in en youtubevideo. På kvällen ska jag och Anton äta sista middagen tillsammans innan jag åker, han jobbar nämligen onsdag kväll + att jag ska sova hos mamma och dom då. Sen måste jag vaxa benen också, började typ spara för tidigt så nu har jag verkligen PANIK haha.

Onsdag: Dagen innan resa-dagen. Då ska jag först möta upp Mathilda och podda, tror vi ska spela in två stycken avsnitt. Efter det blir det helt enkelt förberedelser inför resan. Måste ladda alla kameror, packa ner all elektronik osv. Ska även hinna med att tråda brynen + färga fransar och bryn. Bli semesterfräsch helt enkelt! Sen åker jag hem till mamma för att äta middag hos dom och sova där. Taxin kommer 03.45 på torsdag morgon (eller natt..) om jag inte minns fel.

Torsdag: Vi flyger till Curacao! Vi kommer dit 15.00 lokal tid om jag inte minns fel. Då lär vi ju vara heeelt slut haha, så vi kanske sover middag, går och äter middag och sen somnar vi nog för dagen.

En GANSKA bra vecka helt enkelt! :) Och om ni ba... Vilken dag ska du packa? Girls, don't you know me? Väskan är redan packad hahahaha, herregud jag är en sjuk person.

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Du är verkligen så inspirerande Andrea! Sluta aldrig tvivla på dig själv.
Potterhead
,
Är också en sån som alltid packar dagar innan jag reser ?
Ida
,
Har lite frågar angående din träning. Hur mycket och vad äter du under en dag? hur många gånger äter du socker/per vecka? Hur länge träna du varje gång, och hur många övningar/repetitioner gör du?:)
Matilda
,
Gör en packningsvideo!! ?
Matilda
,
Gör en packningsvideo!!
Johanna,
Kan du visa vad du packat! Antingen här eller på youtube! Snälla älskar såna videos!
nouw.com/johannawestman
Sofie
,
Åh var är jeansen du har på dig på bilden ifrån? 😊
Ellen
,
Hoppas du får en underbar resa! Curaçao är helt fantastisk, du kommer inte bli besviken! 😊 Kram!
Sanna! ?,
Dem är ifrån NAKD - här: http://bfy.nu/se/pwC Men är slutsålda nu, men du kan trycka att du får mail när dem är tbx! Så snygga 😃
fashionjoint.se/
Elin
,
Färgar du fransar och bryn på salong eller själv? Och i sådana fall - vad använder du? Har försökt hitta en bra brynfärgning och testat massa olika under flera års tid, utan vidare resultat... Älskar din blogg, Andrea!! Glöm aldrig att du är så himla grym <3