Veckans poddavsnitt!

Allmänt, Podcasts

Godmorgon på er! Eller god förmiddag kanske är mer rätt :) Äntligen tisdag igen vilket betyder äntligen nytt poddavsnitt! Den här veckan pratar vi om det sjuka faktum att Donald Trump ska ersätta Obama. Vi pratar också om sexuella trakasserier, om det Mathilda blev utsatt av mitt på tunnelbaneperrongen av en SL-anställd som var på arbetstid.. Ja ett avsnitt fullt med starka känslor som ni kanske kan förstå..

Nästa vecka ska vi prata om preventivmedel, abort och sex. Varken jag eller Mathilda har gjort en abort och skulle gärna vilja ha era historier. Abort är så himla tabubelagt även idag och så får det bara inte vara. Har du gjort en abort och mått superbra av det? Eller kanske mått sämst? Vi vill verkligen dela med oss av era historier till andra för igenkänning och kunskap. Snälla mejla mathildaochandrea@gmail.com om ni känner att ni skulle kunna dela med er <3

Lyssna gör ni antingen i playern här ovanför eller i Acast-appen eller appen Podcaster. Får ibland tweets om att Podcaster ofta krånglar, använd Acast då istället för där strular det i princip aldrig! :) Sök på Mathilda och Andrea!

Gillar

Kommentarer

lina
,
Är det inte dags att byta poddbild snart? Ni båda har ju förändrats så mycket, speciellt på håret? Kram
Elin,
Jättebra avsnitt, älskar att ni släpper det så tidigt så att man får lite pepp innan skolan, och blev så glad när ni berättade om julkalendern ☺ Skulle jättegärna vilja se julklappstips till sin partner, för jag har varit singel lite för länge för att kunna sånt ???⛄❄ Hoppas att allt går bra med flytten, och ser så mycket fram emot nästa avsnitt, jättebra och intressant ämne ❤
Erlinaz.devote.se
Lovisa
,
Så bra avsnitt! Du är så himla vettig när det kommer till feminism. Blir så glad när jag inser hur många yngre tjejer som kan inspireras av dig. Det är inte mer än rätt att vi inser vårt värde och vågar säga ifrån -ordentligt. Utan att ursäkta eller förminska oss. Det är så ofta som man får höra förmildrande kommentarer som "han menade nog inget illa, egentligen" eller "han förstod nog inte bättre", vilket ju är helt irrelevant. Om det på riktigt 2016 fortfarande finns snubbar som "inte förstår bättre" så är det väl hög tid att vi börjar reagera med full styrka så att infon når fram? Tldr: Du är grym och det behövs fler som dig!!
Matilda Andersson,