Venus Snap - Vinnaren

Okategoriserade

PARIIIIIS <3 Älskade och vackra Paris var resemålet som doldes bakom mina ledtrådar. Ni som lyckades lista ut ordet vet också att ordet som visades var VOYAGE. Det har verkligen varit så himla roligt att ha den här tävlingen på Snapchat tillsammans med Venus och deras nya Venus Snap. Ännu roligare var det att det var så många som var med och tävlade om resan. Jag har varit med och gått igenom motiveringarna och den jag fastnade mest för var följande:

"Spontana resor brukar alltid bli de bästa, oavsett om jag åker 10 mil eller 1000 mil hemifrån. En gång, när allt var trist och tråkigt, det regnade, och jag kände mig deppig. Så bestämde jag mig bara för att göra något roligt, så jag och en kompis hoppade in i bilen, vi slängde med allt från kläder till tält eftersom vi inte visste var vi skulle bo eller åka, och drog iväg från stan där vi bor. Bilen var överfull! Några timmar senare och ett x antal mil senare hamnade vi i Piteå, och det visade sig bli några dagar över förväntan! Vi hade så roligt med vänner och obekanta i alla åldrar. Dansade sent in på natten, shoppade, solade och badade i havet. Det var en sådan resa man bara får uppleva om det blir spontant, annars har jag en tendens till att planera för mycket.
Detta var för fyra år sedan, och det hade varit så roligt att vinna denna resa och överraska en av mina bästa vänner med en resa till Paris och göra något SPONTANT. För det händer nästan aldrig annars. Lite extra lyx i vardagen, en resa jag skulle leva länge på, håller tummar och tår att jag vinner! :)"

Och vinnaren heter Hanna Apelqvist! För er andra som inte vann så kan jag tipsa er om att klicka på följande länk för att få 50 kr rabatt på Venus Snap! www.bravardag.se/tagga/venus-villkor

Gillar

Kommentarer