Vi är i Göteborg!

Allmänt, Resor

Idag kom vi iväg på vår efterlängtade resa! Så skönt haha, blev orolig att det inte skulle bli av efter allt velande om hur vi skulle göra med allt. Vi tog i alla fall tåget hit imorse. Tågresan gick snabbt och smidigt förutom den lilla detaljen att tåget kom in felvänt så våra platser vi hade bokat i tågets färdriktning blev istället baklänges... Jag mådde SÅ illa :( Aja, efter drygt tre timmar var vi framme i soliga Göteborg. Vi tog vårt pick och pack och tog oss till Gothia Towers där vi bor för att försöka checka in trots att vi var tidiga. Som tur var så var vårt rum redan städat och klart, sååå skönt. Vi lämnade väskorna på rummet och gick sedan till Avenyn och Brasserie Lipp som hade goda alternativ som dagens lunch.

Det var som sagt strålande sol. Det var bara att ta på solglasögonen och njuta varje sekund som en äkta svenne.

Vi unnade oss varsitt glas champange!

Jag åt lammfärsbiffar som seriöst var guuuudomliga. Dagens lunch kostade 115 kr, helt sjukt prisvärt. Vart hittar jag något liknande i Stockholm??

Om ni kollar noga så ser ni att jag har tomat-stänk på min vita blus :( Skulle skära i en tomat och sen var det kört kan man säga. Efter lunchen strosade vi runt lite längs Avenyn och Nordstan. Vi hittade en liten kiosk som sålde frukt i plastglas vilket var GOALS. Betalade 29 kronor för massor med hallon, blåbär och jordgubbar, fantastiskt. Nu chillar på hotellet för att planera kvällen, det lutar åt LISEBEEEEERG <3

 

Gillar

Kommentarer

Annie
,
Hej! Så härligt! Glöm inte strosa i Haga, såååå mysigt och många bra restauranger, bland annat ett bra veggoställe! Kommer dock inte ihåg namnet 😟 Ha det så kul!