Vi kör en frågestund!

Frågor & Svar

Okej hörni, det var länge sen vi körde en frågestund. Jag ska svara ärligare än någonsin och på fler frågor än någonsin så shooot! Fråga pååå <3 PUSSS

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Vad gick du ut med för poäng från gymnasiet och hur tänkte du med individuella val och meritpoäng? Du är bäst, kram
Sofia
,
Hej! Jag går ut gymnasiet till sommaren därmed ska vi ha en bal och jag undrar ifall du har tips på någon hemsida/butik som säljer balklänningar? Inte sidor som nelly.com utan mer hemsidor som enbart säljer balklänningar. Gick du på bal? Du är grym, kram!
Linnéa Backholm,
Hur blev din blogg "stor"?
nouw.com/linneabackholms
Anonym
,
Hur blir man mindre blyg och mer avslappnad runt killar? Tänker mer i "dejtsammanhang" nu alltså! Hur blir det mindre stelt och mer naturligt liksom?
Agnes
,
Såg att du var på samma event som Foki, vad tyckte du om henne och pratade ni något?
Jenny
,
Hur tänker du kring "hetsen" (vet inte om det är rätt uttryckt) att köpa dyra märkes grejer? Att det typ har blivit en grej för bloggtjejer att köpa dyra väskor trots att dessa varken har lägenhet eller liknande. Alltså att man prioriterar 40 000kr på en väska istället för viktiga saker. Och typ att framgång möts i chanels?
Lollo
,
Hej fina Andrea! Hur kommer det sig att du och Anton fick byta hotell så många gånger då ni reste till Thailand tillsammans för ett tag sedan? Kanske ingen aktuell fråga men funderar på det varje gång jag ser dig på sociala medier haha knas.. Tacksam för svar på min eviga fundering, KRAM
Ellen
,
Hur lång är du?
tuva,
Vet du något om sjukdomen vestibulit och vad anser du om den isåfall? Tycker personligen att den uppmärksammas för lite inom sociala medier då det är något som blir vanligare.
tuva.com
Ella
,
Tycker du att ditt och Antons förhållande ibland känns för ''vardagligt'' att allt ni gör när ni ses går på rutin och att ni gör samma saker oftast? Hur ska man göra för att det inte ska kännas så vardagligt?