Vill tillbaka

Allmänt, Okategoriserade

Jag tror inte ni förstår min panik.. Dagen efter jag kom hem från Thailand så fick jag verkligen panik, jag måste bort igen. Den här kylan, och fram för allt mörkret gör mig så deppig. Jag sitter och kollar på flygbiljetter och sista-minuten hela tiden men vet att jag egentligen borde vara hemma och spara pengar. Till er som efterfrågat mitt ekonomi-inlägg så kommer det när jag släpper nya bloggen. Jag ska, precis som förra året dela med mig av hur mycket jag väljer att spara till olika saker varje månad. Funderar starkt på att höja resesparandet efter det här resan. Fy satan vad underbart det var, det känns nästan overkligt nu när man kommit hem.

Idag ska jag träffa Stella som jag inte träffat på evigheter och ikväll kommer min pappa hem från en resa så då ska jag umgås lite med honom ocskå. Sen lär jag sova med Anton. Börjar må mycket bättre nu, ni som följer mig på snapchat vet ju att jag varit förkyld i 6 veckor. De senaste dagarna har jag även haft lite feber.. Men nu är det som sagt bättre!

Gillar

Kommentarer

Ninnie Larsson
,
Hej! Jag undra hur du och Anton gjorde när ni var i Thailand? Hade ni bokat hotell innan ni åkte, eller letade ni upp lediga hotell när ni var framme? Och ungefär hur mycket kostar det per natt att bo på ett hyfsat hotell där frukost ingår?