Vinn Scholls nagelfil!

Skönhet

I samarbete med Scholl

Bild: Lipstick & Lingunie

Kommer ni ihåg att jag testat och skrivit om Scholls nya produkt? De har ju släppt en elektronisk nagelfil som jag är lika förälskad i som i deras elektroniska fotfil. Alltså hur sjukt är det inte att detta inte funnits tidigare egentligen? Nu när jag har en känns det jättejobbigt (hehe..) att fila naglarna med vanlig fil. I alla fall, om ni inte riktigt kommer ihåg så kan ni klicka HÄR och läsa ett inlägg där jag visar när jag använder produkten. Nu är det slut på mitt samarbete med Scholl men vi slutar på topp med en tävling. Ni kan vinna en elektronisk nagelfil! YEY!

Kommentera detta inlägg med en kort liten motivering om varför ni vill ha den så kontaktar jag vinnaren via mejl och även i kommentarsfältet. Jag drar en vinnare om en vecka! <3

Gillar

Kommentarer

Jessica Persson
,
Jag skulle mer än gärna vilja vinna denna fil, då jag precis börjat göra gelénaglar och håller på att diplomera mig. Jag och mina axlar och stela rygg går inte alltid ihop, så en sådan här fil skulle underlätta såå för kroppen, och spara så mycket tid!
Vendela
,
jag spenderar 90% av min tid i stallet, så det vore skönt att (åtminstone försöka) ha snygga naglar. Att göra gelé är helt uteslutet, det bara rasar av, så en schysst nagelfil vore den ultimata presenten!!!
Ann-Marie Sjöbeck
,
Engagerad men trött och sliten förskollärare som älskar mitt jobb och gärna skulle vilja kunna visa mina händer med fina och välpolerade naglar istället för de ojämna och trasiga jag helst gömmer sen lång tid tillbaka. Håller tummarna att jag får möjlighet att vinna en elektrisk nagelfil så jag stolt kan visa mina händer till våren! Må så gott!
Amelia sjöbeck
,
jag vill vinna för att ge den till min mamma i födelsedagspresent då hon fyller år i februari, hon har pratat om den här hemma hos oss ända sedan hon såg den första gången på reklam på tv. Hoppas jag vinner så jag kan göra henne lite extra glad genom att ge bort denna till henne! kram Amelia
Filip
,
Hade passat min sambo perfekt inför sommarens bröllop. Fint ska det vara?
Helena i Uppsala
,
Mamma, 87, är långt inne i glömskans dimmor. Men ögonblickets glädje, som en välbehövlig fotvårdsbehandling för sina diabetikerfötter kan hon fortfarande njuta av! Här och nu! Och jag kan ge henne den själv och slippa vara rädd för att orsaka kallbrand eller annat.
Paola
,
Jag har alltid haft problem med naglar som skivar sig och går sönder. Sedan gör de ont. Vanliga pappersfilar är katastrofalt, likaså de något bättre metallfilarna och glasfilarna ... Nu återstår bara denna typ att testa. Hoppas verkligen jag har turen på min sida! Drömmen - ja, kanske fånigt men så är det - vore att kunna få naglarna att växa lite grann i alla fall, så att jag kan få måla dem snyggt. Det var väldigt länge sedan jag kunde det. När jag läser om den här filen verkar den ju bara superbra, helt enkelt!
Maria Sandahl
,
Ser man mina naglar kan man tro att jag är ett troll, och jag vet att de enda som kan hjälpa mig är scholl Min nagel är skrovlig och opolerad, jag blev därför lycklig när jag såg att denna var lanserad Att få någorlunda naglar kräver att jag kämpar dag in och ut, detta kan nu få ett slut Min ekonomi är dock inte tillräckligt stabil, du vore därför en ängel om jag fick denna fil
Moa Örnberg
,
Nemen oj vad glad jag blev när jag såg att du har denna tävling!! Jag vill vinna så att jag kan ge denna till min mamma som fyller år nu den 10de Feb. Igår när vi tittade på tv kom denna upp på en reklam och hon sa att hon önskade sig den i födelsedagspresent. Hon skulle bli såååå glad och överraskad om hon fick denna från mig då hon vet att jag egentligen inte har råd att köpa en sådan dyr present (dyr för mig som lever på studiebidraget). Så snälla låt mig vinna så att jag kan göra min underbara mamma glad! <3 Sen hade jag kunnat låna den jag med hehe...
Helena
,
Vem vann?