Virrig torsdag

Allmänt

Min torsdag hade inte mycket planerat förutom att jag tänkt vlogga och att jag och Mathilda skulle podda. MEN, två veckor i rad så har jag helt glömt bort hur vi egentligen har bokat poddstudion. Som "tur" var så hade Mathilda också tagit fel på dag och tid så vi fick i alla fall umgås innan vi upptäckte att vi inte skulle podda förens på måndag. Vi hade bokat den här tiden först men fick boka om, vilket vi glömt att ta bort ur våra kalendrar hahaha..

Innan den planerade poddningen så satte vi oss i alla fall på Eataly på Bibloteksgatan. Isabelle jobbar där så det var kul att få kombinera att säga hej till henne samt äta väldigt god mat. Jag och Mathilda kom in på det när vi satt och åt, att vi inte alls äter ute lika mycket nu som för cirka ett år sedan. Och bra är väl det för plånboken haha..
Mathilda tog en tryffelpasta och jag en burratasallad. Jag beställde till potatis för att vara säker på att bli mätt, det hade jag ju inte behövt kan jag säga men som tur var kunde jag ta med mig resterna hem :)
Sen upptäckte vi som sagt att vi inte skulle podda men vi hann med att fota dagens outfit vilket jag inte gjort på ååår och dagar känns det som. Kanske gjorde det någon gång i USA men annars vet jag inte när det hände senast. Kika in här lite senare så får ni se närmare vad jag hade på mig samt ta reda på vart allt kommer ifrån :) Kraaam <3

Gillar

Kommentarer