Vitaminboost

Tips
,

Hörni, det här måste vara något sjukt skämt. Innan jag åkte till Thailand så blev jag sjuk och jag var mer eller mindre sjuk under hela vår resa, blev frisk när jag kom hem, blev sjuk igen, frisk igen, sjuk igen, frisk igen och nu mår jag dåligt IGEN. Alltså vad gör jag för fel??? Försöker röra på mig, äta bra mat, sova mycket osv men ändå sitter jag här nu och fryser och har ont i halsen. Jag ber nu er om era bästa tips för att boosta imunförsvaret. Har ni tips på något man ska göra, äta eller kanske inte göra eller inte äta? Tar verkligen emot alla tips som går. Ska gå ner till köket och göra mig en liten vitaminboost i alla fall och hoppas på att det hjälper lite.. Är så himla trött på det här nu! :(

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Echinagaard finns i vanliga butiker som Willys och Ica!
Johanna
,
Jag skulle tipsa dig om green boost av ngt slag. Alltså vetegräs, chorella eller liknande. Superbra, Renee Voltaire har en kombinerad sådan som man blandar med vatten. Sedan är det vanligt under vintern att man inte får i sig tillräckligt mkt vitaminer så ett till tips kan vara att äta multivitamin eller liknande. Hoppas du blir bättre. Kram
JOsefine
,
Jag pressar en apelsin till frukost varje morgon, och äter probiotika samt D-vitamin under höst och vintern och det har hjälpt mig, men tror det är väldigt individuellt vad som funkar 😊 Föresten, kan du inte tipsa om snygga klänningar som är lite mer välklädda än kort kort och urriingat liksom haha. Typ knälånga eller de som täcker axlarna om du förstår ungefär? 😊 Som funkar i festliga sammanhang 😊
Hannah
,
Zinzino har varit min räddning!! Det är en olja som jag tar en matsked om dagen av, den bygger upp immunförsvaret och gör endast gott för kroppen. Jag var sjuk varannan vecka förut men nu har jag inte varit sjuk på över ett halv år!
Nouw.com/alexandralonn
,
Har tips på superbra hälsoshots som gör under för mig när jag känner att jag börjar bli sjuk. 1.Skala och riv 200 gram färsk ingefära 2.Lägg det i en kastrull med 1 liter vatten och småkoka i 20 min. 3. Låt svalna och sila bort ingefäran. 4. Tillsätt 2 pressade citroner och 1// dl flytande honung. 5. Rör om och häll upp i en flaska. 6. Förvara i kylen och ta en liten "shot" av det varje dag. (försiktigt! Det blir jättestarkt så drick inte för mycket.) Håller i ca 3 veckor! Skaka om flaskan innan du tar en "shot". Hoppas du blir bättre!
Prietha
,
Undvik socker och snabba kolhydrater, drick mer vatten och sov mer!! När jag börjar gå ifrån några av dessa "regler" så känner jag att jag håller på att bli sjuk. Krya!
Eva
,
Hej Andrea förstår dig verkligen jag hatar att vara förkyld men sedans jag började ta köpa en tablett som heter exsberitox så blir jag inte alls lika förkyld lika ofta. Man tar ungefär två tabletter av den när man börjar känna sig lite krasslig/ont i halsen & för mig fungerar detta 9/10 gånger så kan starkt rekommendera denna produkt finns att köpa på olika hälsobutiker. Hoppas de funkar för dig, kram!!
Josefine Hummel
,
Hej! Jag har exakt samma problem som du. För mig har det att göra med att jag allmänt har dåligt immunförsvar och JÄTTELÄTT blir smittad av andra. Hur som helst, det finns ju massa små knep för att boosta upp immunförsvaret/försöka skrämma bort förkylningar etc. Mitt bästa tips är att koka upp 200 gram riven ingefära i 1 liter vatten i 20 minuter. Sen silar du bort ingefäran och har i 1 dl honung i "ingefärsvattnet" som blir kvar. När det har svalnat pressar du i saften från två citroner och så häller du det i en flaska. Jag har det i en 1 liters flaska från Åhléns som kostar typ 50 kr. Det här shottar du sen varje morgon! Det är skitstarkt, bränner till lite och smakar inte alls gott men det fungerar bra för mig och jag är inte sjuk lika ofta sen jag började med den lilla rutinen. Hoppas det funkar på dig också! Kram!
Sandr,
När min farfar kände att han höll på att bli sjuk brukade han äta knäckebröd och/med vitlök eller rödlök, kommer inte riktigt ihåg vilket. Jag har gjort det en gång och det funkade bra för mig åt också apelsin.
Sweetmesandraa.spotlife.se
Elvira
,
Sluta ät inflammatoriska/slemproducerande saker som mejeri 😊