Vloggvecka dag 1

Videoinlägg

Innehåller Adlinks

Nu är ännu en vloggvecka igång igen! Jag firar 50 000 prenumeranter med en vloggvecka då väldigt många efterfrågade det. Så det kommer komma en ny video varje dag i en vecka framåt där jag filmar min dag. Yeeey!

Och som jag nämnde i videon är vloggveckan i samarbete med NA-KD.com, och som vanligt har jag en rabattkod till er som gäller hela veckan. Ange "ANDREA20" så får ni 20% rabatt på hela hemsidan. Här nedanför ser ni dom plagg i videon som är från NAKD! :)

1an // 2an // 3an

Gillar

Kommentarer

Andrea Hedenstedt,
Jag har medium! Ja dom är stretchiga ??❤️
www.andreahedenstedt.se
Andrea Hedenstedt,
MEN OMG!!! Blir så jävla glad så du inte ens förstår <33 helt overkligt att höra, helt ärligt. Tusen tack, satt här idag med prestationsångest över vloggen men nu känns allt så mycket bättre. TACK BÄSTA DU! <3
www.andreahedenstedt.se
Olivia
,
Hur hittar man sånna kalendrar på pinterest? 😊
Jenny
,
Du är så duktig på youtube!! Längtar alltid efter en ny video, kram! <3
Julia
,
Skulle vilja att oliver strige eller saga scott kom till er podd!
Amanda,
Åh gud sä snygga plagg 😃
amandalarsson.nu
Anna,
Älskar din kanal, både dina vloggar & dina andra videos!! Ska bli så kul med en vloggvecka 😃
www.annadalstrom.blogg.se
Frida
,
Andrea, du är så underbar. Du har fått mig att ändra min syn på mode! Innan kändes det som om jag bara skulle ge upp och se ut som ett troll varje dag men tack vare dig så känns det så mycket bättre!! Du är min förebild så fortsätt på alla sätt och vis med det du gör för du är helt under!
jennifer
,
asso dina vloggar, käääärlek!
Adelina,
Du är så härlig!! Fler borde kunna vara sig själva och bjuda på sig själva som du. Sen är du ju SÅÅ fin!! <3 Gör gärna en video i Barcelona! Kanske en video med bara musik i bakgrunden eller en vlogg.
Nouw.com/adelinaadelina