Wanna go back

Allmänt, Resor

Alltså vänta hur härligt hade inte jag och Alice det i Barcelona förra våren? När hon fyllde 18 fick hon en weekendresa va mig i present vart hon ville i Europa och Barcelona blev det! Det var vår första resa helt själva tillsammans och det funkade så bra. Alice och jag har alltid varit väldigt nära som syskon men sedan några år tillbaka så är vi verkligen bästa vänner och jag är så glad över att ha henne i mitt liv inte bara som syster utan också som vän. Det är så fint att ha någon i sitt liv som Alice, som man vet att man kan lita på till 110%, som är så gränslöst lojal mot sina nära och kära. Bilderna ovanför är i alla fall några av dom som vi tog i Barcelona vilket får mig att längta tillbaka. Jag har varit där två gånger och vill mer än gärna dit igen. Jag, Elsa och Anna har pratat lite om att dra dit en weekend i slutet av Augusti. Vi har även pratat lite om Kroatien så vi får se vart det bär av!

Nej men hörni om ni vill åka till någon riktigt nice Europa-stad i sommar kan jag varmt rekommendera Barcelona! Perfekta kombon mellan stadsliv, sol, fest, bad och shopping!

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Åh vilka mysiga foton
Emma
,
Åh! Kan du inte skriva ett inlägg med tips på var man ska äta och vad man ska göra i Barcelona? Många åker dit på studentresa!
Linnéa
,
Varifrån kommer toppen på fjärde bilden nerifrån 😊