Wanted - Fake Suede

Allmänt, Wanted

Body - LÄNK // Klänning - LÄNK ' Alltså fejkmocka i beiget känns verkligen som ett måste för mig i vår. Ett problem med färger som dessa brukar dock vara att jag ser ut som ett LIK. Men är ju inte direkt i sin brunaste form på våren när man börjar klä sig i sommarliknande kläder haha.. Tyckte i alla fall dessa två var så hiiiimla fina. Klänningen var på rea också.

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Andrea kan inte du visa en bättre video på hur du gör dina ögonbryn exakt?? Med Anastasia ögonbrynsfärgen. Den förra videon för länge sen va ju så snabb. Du gör dom såååå fint så vill verkligen se en video 😊
janina,
klänningen är sååå snygg!
nouw.com/janinalemstrm
Emi
,
Hej Andrea! Jag älskar din blog och din och Mathildas podd är riktigt, riktigt bra 😊 En sak jag skulle funderat lite kring senaste tiden då du skrivit om solen m.m. Det finns de människor som inte kan bli speciellt bruna och går "likbleka" året om - det skrivs mycket om att man ska vara brun för att känna sig snygg m.m på sociala medier och jag vet att du inte uttryckt dig så eller menar någonting illa - men det kan vara värt att ha i bakhuvudet att det finns många som inte kan bli bruna och som nog gärna ser en positiv inställning till detta med, även om du ej uttryckt dig illa på något sätt. Kram!