WANTED - INTERIOR

Allmänt, Inredning

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Godmorgon på er och yey lördag! Okej vet inte om man kan säga så men jag känner mig i alla fall väldigt glad över att det är lördag och över att jag mår bra igen. För typ femte månaden i rad fick jag ont i halsen för några dagar sedan men som alltid så gick det över nu lagom till helgen. Dagen planer är att köra ett pass på Barrys Bootcamp och mer än så har vi faktiskt inte bestämt än, men åter till vad detta inlägg egentligen skulle handla om:

Inredning går verkligen upp och ner i mitt intresse. Ibland känner jag verkligen bara att jag inte bryr mig ett skit och att jag inte behöver ändra någonting här hemma. Sen andra dagen vill jag göra en total makeover. Jag känner dock att inga stora förändringar kommer göras här hemma nu. Jag och Gustav vill ju köpa en större lägenhet tillsammans men exakt när det kommer ske vet vi inte. Det kan bli om 6 månader, om 1 år, 3 år. We don't know. Det handlar lite om hur bostadsmarknaden kommer se ut, vad vi hittar för intressanta objekt osv. Men bara att ha det i tanken gör ju att man är mer sugen på att spara undan pengar till nästa ställe :)

Foto: Emma Melin

Oavsett ny lägenhet eller inte så vill vi i alla fall ha en ny soffa. Ni måste ju undra vad fan vårt problem är hahah. Har typ tjatat om att köpa en ny soffa i ett helt år nu eller något. Men grejen är den att soffor är inte det billigaste här i världen och det finns så mycket annat att hellre lägga pengar på haha.. Soffan på denna bild är nog den soffan jag och Gustav kommer köpa efter alla fram och tillbaka. Den är inte speciellt dyr men innan några beslut tas så måste den självklart provsittas! Söderhamn heter den och finns på Ikea.

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Hej! Jag o min kille köpte en söderhamn för 2 år sedan och vi har den fortf men bara för att vi inte haft råd att köpa en ny haha. Alltså den är fin, djup (!!) men det är också de enda plusen. Den är hård att sitta i och inte mysig alls. Kuddarna blir jättefula efter man har suttit i den och dom är svåra att piffa till bra eftersom det är någon taskig kvalle på fyllningen. Absolut, det va en bra första soffa men om komforten är viktig tycker jag ni ska lägga lite mer pengar. Min kompis soffa från posh är så mycket skönare, nästan somna skön bara av att sitta o snacka i den!! Lycka till med letandet!!