Wanted

Allmänt, Wanted

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an

Igår kväll efter middagen satt jag och slösurfade jag i soffan vilket ofta leder till att jag kollar in olika hemsidor med kläder hehe.. Ni vet hur det kan bli :) Blev helt chockad över att det redan är massor av vårkläder i butikerna, känns som att det var julafton för typ en vecka sen. Det går så himla fort det här med mode, sommarkläderna kommer väl fram i Mars redan liksom. Jag tyckte i alla fall att sakerna här ovanför var väldigt snyggt. Köpte mig ett par liknande jeans för ett par veckor sedan men har kommit fram till att dom tyvärr är lite väl tighta. Dom funkar super när jag står upp men alltså det gååår inte när jag sitter ner, får typ ont i organen. Självklart kom jag på det efter att jag dragit bort lapparna och allt. Går och hoppas på att dom ska töja sig haha.. Tror inte jag kommer bli smalare för när jag tränar blir ju rumpan och låren större så det är liksom inte ens plan B..

Gillar

Kommentarer

Emmie,
Åhh jag älskar nummer 4, tror jag ska klicka hem den på en gång!! Kika gärna in på min blogg http://nouw.com/emmieahl Kram <3
nouw.com/emmieahl
moa norell,
Hur gör du detta "collage", jätte fint!!
nouw.com/moanorell
moa norell,
hur gör du detta "collage"? Jätte fint!!
nouw.com/moanorell
Vicki,
Ditt problem på snap: jag skickade en men du har inte öppnat. Misstänkte att du förmodligen fick en hel drös med förslag men jag och min pojkvän hade exakt samma problem så hittils har vi bara använt oss av netflix via apple TV. vi har telia som leverantör och då kan man ladda ner en app till telefonen/paddan eller den senaste apple tv'n. I appen loggar man in med sitt teliaanvändarkonto och där finns de kanaler som man betalar för. Vår bostadsrättsförening har så att vi har telias basutbut. Kanske ni också har nåt liknande? Då kan man iaf streama direkt från telefon/padda eller datorn via apple TV eller om man har en nyare apple TV bara ladda ner appen direkt till den! Good luck!
www.vickisoderlund.wordpress.com
Sofia
,
har precis börjat lyssna på podden och när ni började snacka om prov och strul osv påminde det mig om när jag skrev nationella proven i 9:a. Vi skulle skriva engelska hörförståelse, för det första så hade våran skola fått för få prov, jag tror att det var så att hel klass prov ej fanns. Det resluterar i att vi får sitta i klassrummen och vänta i en timme. Sedan när vi har börjat och kanske kommit till mitten så vänder jag på sidan och då ser jag bara ett vitt uppslag. Alla frågor som ska va på dessa två sidor finns alltså inte. Jag som slås av panik räcker fort som fan upp min hand, vi detta tillfälle är vi kanske på fråga två och man fick tydligen absolut inte lyssa om så då har jag redan missat två frågor. Det min lärare alltså gör är att hon tar en bild på en annan persons prov på sin mobil, så jag får sitta och läsa frågorna på en mobil, lyssa på svararen och sedan skriva på papper. DU FATTAR INTE HYR JÄVLA ARG JAG VAR DÅ JAG SER EFTER ATT JAG MISSAR TYP 4 HELA FRÅGOR PGA DETTA. (Hoppas texten är ok och inte har för micket stavfel, står på tuben med en dator i ena handen)
Hanna
,
Hur göra du sånna här collage? så fint!
Viktoria
,
Hej! Har börjat kolla lite bland kläder från Chiquelle. Har du någon erfarenhet av dessa kläder? Kvalitet? Vet med mig att billiga kläder kan ha en kemisk doft? Tacksam för svar!