Wanted: Enkla smycken

Allmänt, Wanted

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Något jag verkligen känner att jag vill är att bygga upp en "smyckesgarderob". Vill införskaffa mig lite fler smycken av bättre kvalité som går att använda ofta utan att slitas ut. Har här från USA beställt ett halsband som kommit hem till mig men skulle vilja ha lite fler grejer. "Problemet" är att jag använder både silver och guld så det blir ju inte billigaste historian men tror dock att jag använder guld oftare så får väl satsa på det :) Jag är ju inte så mycket för blingbling utan gillar mer enkla smycken och här nedanför hittar ni några jag gillar starkt!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an
1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Har verkligen blivit mer sugen att använda mycket smycken också, det gör verkligen mer än man tror! Ääälskar guldsmycken på sommaren 😊
nouw.com/matildardn
Hanna Jansson på Elie Ruby,
Hej Andrea! Jag tänkte passa på att skriva till dig nu när du precis gjort ett inlägg om smycken och berätta om vår nyskapande marknadsföring. Tillsammans med min syster driver jag det nystartade företaget Elie Ruby. Vi har precis släppt vår första kollektion örhängen och tror på en marknadsföring som inspirerar människor till att tänka att de genom att vara sig själva, är fullt tillräckliga för att uppnå de drömmar och visioner de har. Mycket av den marknadsföring som sker på sociala medier i dag tycker vi är ångestskapande snarare än uppbyggande och vi vill gå i täten för att förändra det. Vi upplever att du också är medveten om att företag och influensers verkligen kan ha en stor effekt på hur människor ser på sina egna liv. Det vore superkul om du ville kika på den korta film vi producerat för att introducera vårt koncept som vi kallar "Wild Visions". Önskar dig en trevlig kväll.
elieruby.com/1
Hemmarecept,
Idag på bloggen: Somrig drink gjord på öl och citron! www.hemmarecept.blogg.se <3
www.hemmarecept.blogg.se
Conny,
Guld - bra val tror jag.
elstuff.se/
Julia
,
Oh vilket hotell blir det i vegas då?? Finns ju så Roliga alternativ / teman ?