Wanted: Inredning

Inredning, Wanted

Jag älskar ju att slösurfa och något jag ofta kollar på då är inredningssidor. Tycker det är så inspirerande då jag som ni vet är på jakt efter en lägenhet. Och för er som undrar hur det går med lägenhetsletandet, jag har ju hittat några lägenheter jag verkligen gillat men dom har jag inte vunnit budgivningen i. Och gällande dom lägenheterna jag kanske hade vunnit budgivningen var jag inte tillräckligt intresserad av.. Ja ni förstår nog haha. Sen nu under sommaren kommer det ju knappt upp någonting så håller tummarna för att fler och bättre objekt ska komma upp i höst! :) I alla fall, här nedanför hittar ni lite inspo och wanties i inredningsväg.

Innehåller Adlinks

Jag har ju velat ha den svarta No 14 som kostar 1700 kr styck, Ellos har gjort en budgetvariant som ni ser här ovanför som kostar 2200 kr för två stycken. Till ljusa golv som här ovanför kan jag tycka att det är väldigt fint med naturfärger så det inte blir för kallt och avskalat. Stolen hittar ni HÄR.
Den här byrån är verkligen sååå fin. Alltså den skulle vara perfekt i en hall exempelvis, att ha halsdukar, vantar, mössor osv i. Tycker handtagen/knopparna är så himla fina. Den grå färgen på byrån är ju perfekt enligt mig. En sån färg skulle jag vilja ha i mitt framtida sovrum! :) Byrån hittar ni HÄR.
Jag använder ju endast linnelakan, har verkligen fastnat för det. Har ett set som är ljusgrått och ett som är mörkgrått. När jag ser dessa i rosa och grönt så blir jag dock väldigt sugen på lite färg. Jag har ju vääääldigt lite färg i mitt nuvarande sovrum, tycker det är lite för dramatiskt att måla om rummet i grönt eller rosa med påslakan med färg skulle inte skada! Det rosa hittar ni HÄR och det gröna hittar ni HÄR!
Jag har ingen klocka i mitt rum idag men kan tycka att det är både fint och smidigt att ha i kök eller vardagsrum, exempelvis ovanför matbordet. Nu förstår jag ju om man känner att det är onödigt att lägga pengar på en väggklocka men tycker den här i mässing är så himla snygg. Det såg riktigt snyggt ut mot den mörkgrå väggen! Ni hittar den HÄR.

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Inredning kan man aldrig tröttna på! Finns alltid något hemma man vill ändra på, älskaaaar!!
sofiegabrielsson.devote.se
Vera
,
Om du letar efter snygga byråer så skulle jag verkligen kika in på superfront! Grymt snygga!!