Wanted: Kjolar

Tips, Wanted

Adlinks

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Ett av mina senaste köp har verkligen blivit en riktig favorit, min gröna kjol från Zara som ni sett mig bära två gånger hitills. Om ni inte sett så lägger jag in bilder från dom outfitsen längst ner i inlägget. Har inte varit någon trogen kjolbärare på senaste tiden (förutom på sommaren) men nu är jag supersugen på att uppdatera garderoben med nya kjolar.. Det är ju perfekt att matcha en kjol med stövlar om man känner att det blir lite kallt med sneakers. Kjolar som är lite längre funkar ju fortfarande med enbart sneakers, som kjol nummer 5! Älskar färgen på nummer 1, så jäkla snyggt med vinrött! Alla dessa kjolar hittar ni för under 400 kr! :)

Min gröna kjol i två olika (rätt lika) outfits! :)

Gillar

Kommentarer

Ida,
Hej Andrea! Älskar din stil samt blogg!!!!! Nu framåt hösten/vintern blir det kyligare att endast bära kjol/klänning med bara ben. Är ingen person som trivs i höga stövlar men vill ändå bära klänning till vardags. Vore tacksamt om du kunde tipsa på fina och enkla vardagsklänninggar (färg men mycket svårt/grått). Som dessutom passar bra till svart strumpbyxor/tights. KRAM!
Ida.Ida@live.se
Maria
,
åhl!! vad heter den modellen på den gröna tröjan på första bilden? din blog är den bästa! massa kramar!
Stina,
Vart gör du dina collage? Eller har du gjort ett inlägg om hur du gör dem tidigare? 😊
www.nouw.com/stinaalinnea
Freja
,
Jag har själv tyckt mycket om kjolar sedan en tid tillbaka och har då mest haft skaterkjolar, men nu har jsg även börjat få upp ögonen för kjolarna med knappar och knälånga kjolar, och har precis beställt en liknande kjol nummer 6. Älskar din blogg, kram!
Linn
,
Men åhh var kan man köpa den gröna blusen som du har på dig på den högra bilden? 😃 Såå fin!
Linn
,
Men åhh den gröna blusen!! var kan man köpa den?? 😃
Frida
,
Vart kommer den svarta tröjan du har på dig på den vänstra bilden? 😊 Jättefin outfit!!
Frida
,
Vilken storlek använder du i kjolen?