Wanted: Pink & Blue

Wanted

Innehåller Adlinks

1an // 2an // 3an // 4an

5an // 6an // 7an // 8an

Fick en kommentar med önskemål på att visa upp lite kläder jag själv skulle vilja införskaffa mig just nu. Fastnade verkligen för två färgskalor kan man säga, så himla fint med ljusblått (och bombern hehe) och lilarosa. Min största wantie av dessa är nog nummer 7, så stört fin färg!

  • Postad i: Wanted

Gillar

Kommentarer

Jennie,
Älskar verkligen din blogg, du är så inspirerande Andrea! Vi har lite samma stil, du & jag, men tycker ibland att det kan vara svårt att följa sin klädkod och lyckas hitta snygga kläder. Lägg gärna upp fler collage- och outfitbilder, tror att det är fler än jag som uppskattar sådana inlägg! Kram ?
devote.se
Jennie,
Älskar din blogg, du är så inspirerande Andrea. Vi har lite samma klädstil, du & jag, men tycker ibland att det kan vara svårt att följa sin klädkod och lyckas hitta snygga kläder. Lägg gärna upp mer collage- & outfitbilder, för tror att det är fler än jag som gillar sådana inlägg! Kram ?
devote.se
Emelie
,
Hej Andrea! Skulle du kunna tipsa om "vägen till en bättre blogg" med tips hur du redigerar dina bilder, gör collages osv? Skulle uppskattas såååå mycket. Kram
Lena
,
Hej! Hamnade här inne på din fina blogg när jag googlade på Sunprime Miramare. Vi var där samma vecka som er och åkte samma flyg :=), så jättekul att se hur ni upplevde resan. Vi bokade också två veckor innan så det var ju perfekt att resan var nedsatt så mycket. Vi bodde i en Bungalow med begränsad havsutsikt........nästa gång blir det den bungalowen precis vid vattnet.....;=) Vi var också väldigt nöjda med hotellet och läget. Kul att få lite tips från er på stränder och restauranger att besöka nästa gång. Hmmm vi var väldigt lata och bekväma och var mycket runt på hotellområdet, får bli ändring på det nästa gång. Kommer fortsätta kika in här. Kram Lena