What I eat in a day

Ett väldigt uppskattat inlägg är så kallade ”what I eat in a day”-inlägg och jag förstår varför. Det är av någon anledning väldigt roligt och intressant att läsa om vad andra äter för att få lite inspiration. För jag hoppas att det är det enda någon känner när ni läser detta; inspiration (eller ingenting). Det sista jag vill är att någon börjar fundera över sina matvanor efter att ha läst detta. Alla äter olika mycket och olika saker, man själv känner sin kropp bäst. Jag tycker att detta är väldigt representativt för en vanlig dag i mitt liv och jag hoppas att ni gillar inlägget! <3

Mina mornar brukar oftast bestå av både smoothie (eller gröt) och en macka med ägg på. Nu har jag tyvärr väärldens tandvärk i min visdomstand så jag undvek medvetet att behöva tugga mer än nödvändigt. Därför blev det endast en smoothiebowl till frukost. Dock gjorde jag den lite större än vanligt så jag blev ordentligt mätt! Till frukosten drack jag SÅKLART kaffe också haha :)

Sen åkte jag och Gustav in till stan för lite ärenden. Eller han hade ärenden och jag gick i butiker så länge hehe.. Hade suttit framför datorn hela förmiddagen så var skönt att bara komma ut lite även om jag inte hade något där att göra. Jag sitter just nu med våra vloggar från Amsterdam som jag borde hinna bli klar med nu i dagarna! Medan Gustav gjorde sitt så drack jag en is chailatte med en espresso shot. Alltså OMG vad gott det vaaar, måste ha en idag igen! Lunch åt vi sen på Lett där jag åt en wrap med falafel, sötpotatis, fetaost och lite annat :)

På eftermiddagen kom Gustavs pappa över till oss och då drack vi kaffe. Jag hann även få i mig en sån här jäkel. Koffeinintaget igår var på tok för högt... En banan hann även slinka ner innan mitt och Gustavs träningspass. X antal vindruvor också, fasen vad gott det är med vindruvor hehe.

Till middag blev det vegetariska pannbiffar, potatismos, brunsås och lingonsylt!!!! Omfg vad gott det vaaar. Tänker att jag ska lägga upp receptet till er imorgon för jag trodde verkligen aldrig att jag skulle "få" äta såhär goda pannbiffar efter att jag blev vegetarian.

 

Gillar

Kommentarer

Malin
,
DÖR av pannbiffarna!!!!!!! längtar till receptet!!
Nicoline
,
Vart kommer glaset med guldkant på första bilden ifrån? ?