What's in my bag?

Allmänt

En video jag älskar att kolla på på Youtube är "What's in my bag". Jag tänkte göra en jag själv men ingen kunde hjälpa mig att filma när jag kände för att ta tag i detta så tänkte att jag lika gärna kunde göra ett blogginlägg av det. Why not liksom? Väskan är från Chiquelle. Fått rätt mycket frågor om den är rymlig och det är den verkligen, får plats med dator och min stora systemkamera utan problem. YEY! Nu ska ni få se vad jag dagligen har i min väska i allafall:

1. Min dator. I och med att jag jobbar med bloggen och mina andra sociala medier så måste datorn med så jag kan blogga, mejla, redigera bilder osv. 2. Handskar är alltid med när det är såhär kallt. Dessa är från H&M! 3. Har nästan alltid med mig halstabletter eller tuggummi. 4. Min telefono, of course 5. Min lilla hårborste, får panik av stripit, tovvigt hår. 6. Parfym! 7. Dagens läppstift. 8. Migräntabletter eller huvudvärkstabletter. (Som inte ska vara slut haha). 9. Min almanacka. Har inte koll på någonting utan den. 10. Nycklarna. 11. Läppbalsam, är tyvärr beroende.. 12. Hörlurar! 13. Mobilladdare. 14. Näsdukar, man vet aldrig när man kan behöva lite papper haha! 15. Mitt extraobjektiv för outfitbilder. 16. Lilla plånboken med bankkort, sl-kort och körkort. (17. Min kamera som jag använde för att ta bilderna).

Om jag bara får välja fem saker så väljer jag datorn, mobilen, nycklarna, plånboken och hörlurarna. Okej migräntabletterna måste fan också med. Även om jag inte behöver använda de sååå ofta så måste jag verkligen ha dom nära till hands när ett migränanfall påbörjas. Nu brukar jag dock ofta befinna mig nära ett apotek så man kan köpa där.

Gillar

Kommentarer

Matilda
,
Hej! Följde dig på blogkeen förut men hittar inte den nya bloggen! Skulle du kunna fixa detta? Kram
Ronja
,
Var har du köpt din almanacka någonstans? Såå snygg!
Cornelia Nilsson
,
Hej. Jag har sett att du har likadan väska, fast i färgen som kallas "mocca". Hur skulle du förklara att den färgen är? Alltså är den beige/grå/brun? Hoppas du förstod vad jag menar och är tacksam för svar! Kram
Emilia
,
Älskar dina outfit bilder i inlägget över, jätte fin är du och har super kvalité! Vad är det för objektiv du använde till dem? Är det de som är i detta inlägg? Vet du vad det heter? Kram!
Fanny
,
Vart har du köpt almanackan?? Jätte fin!!
Emma Parmlöv
,
Tänkte ställa en fråga som du säkert fått tusen gånger... Vilket objektiv använder du till outfit bilder och till vardagsbilder? Super tacksam för svar 😊 (letat ihjäl mig efter svaret men hittar inte) http://emmaparmlov.vione.se
Camilla
,
Hej! Undrar vilken storlek din väska är, är det Chiquelles vanliga luxury leather bag eller luxury leather bag mini? Jag är otroligt tvek på vilken storlek jag ska välja, jag vill få plats med datorn och om din är en mini kan jag lika gärna köpa den lilla. Skulle vara otroligt tacksam om du svarar på den här kommentaren, bara här i kommentarsfältet! Så håller jag utkik här i det här inlägget på svaret. Tack på förhand!!