Where to go next..

Allmänt, Resor, Texter

Jag har varit i New York två gånger och saaaatan vad jag vill tillbaka alltså. Vill verkligen SÅ gärna tillbaka. Hade egentligen tänkt att boka en resa dit i Oktober eller November men det blir inte av nu pga alla kostnader kring lägenheten. Men i vår eller nästa sommar skulle jag sååå gärna vilja klämma in en resa dit. Skulle vara roligt att åka dit när man har åldern inne för att kunna testa på New Yorks nattliv också.. Åh vad jag älskar den här staden! Ni har väl inte missat min New York Guide??

När vi ändå pratar om USA.. Jag har aldrig varit någon annanstans i USA än New York. Skulle så gärna vilja åka till LA eller någon annan stad längs västkusten. Skulle ju dit för några år sedan men var tvungen att avboka pga sjukaste influensan ever.. Mådde SÅ dåligt. Nej men alltså LA känns som ett måste verkligen.

Australien!! Alltså jag MÅSTE dit. Det som känns lite jobbigt är just att det är så HIMLA långt bort.. Men det verkar vara så härlig atmosfär och härliga människor där. För att inte tala om miljön och alla (farliga) djur..

En annan stad jag vill tillbaka till är Köpenhamn. Jag har varit där två gånger men endast en natt båda gångerna. Men det lilla jag upplevt är sååå positivt. Skulle verkligen vilja boka en weekend dit med Anton i vår eller vinter. Så mycket mysiga caféer och butiker. Tror verkligen det skulle bli en grym resa!

Har ni någon destination ni dagdrömmer om lite extra just nu? Hade tänkt sätta in Karibien på listan men dit har jag ju faktiskt en resa bokad tillsammans med familjen i Februari, can't wait!!!

Gillar

Kommentarer

Selma
,
Åh jag var i caribien förra vintern och ska till Australien denna!! Sinnessjukt hur mycket mer man uppskattar värme på vintern
matilda ?,
Åhh drömmer också om New york & Australien just nu!! Verkar vara så himla häftiga platser!
nouw.com/matildardn
Alexandra,
Alla du nämnde är verkligen ställen jag också drömmer om! Men också Maldiverna och Island.
nouw.com/alexandra_wiberg
Sara,
Jag vill verkligen till new york, behöver bara hitta nån som vill hänga på! 😊
nouw.com/sarastrand
Josephine
,
Australien igen!! Och Maldiverna, såå fint. Om de blir Australien någon gång, besök staden Cairns och snorkla men även Manly beach i Sydney!
Julia
,
Jag delar dina drömmar!!!! Ett tips är att du och Anton tar en weekend i Köpenhamn i december. Julmarknaden på Tivoli (precis vid järnvägsstationen) är magisk på kvällen. Och julshopping längs strøget avslutas gärna med middag i Nyhavn sittandes på renfällar med kanalen som utsikt!
Ida,
Dröm att åka till Australien!!
nouw.com/ibu
Ellinor
,
Åker och backpackar till nya zeeland, australien och även bali nu om en månad tillsammans med min pojkvän. Verkligen dream coming true ^^ men finns många fler vackra platser. Cant wait to explore the world ^^
Elsa
,
Hej Andrea! jag var i LA för lite drygt ett år sedan som ända sedan jag var liten har varit mitt drömresemål, att se hollywoodskylten, gå i solen på alla stora gator där alla kändisar går och typ 'andas lyx' men det var verkligen SJUKASTE besvikelsen. Så äcklig innerstad, så stor stad att det är galet långt överallt, kändisarna bor i öken och målar sina gräsmattor gröna pga regnbrist osv osv. Menar mest att jag tycker du ska prioritera annat mycket högre än LA och att det verkligen inte är värt en hel USA-resa, detta är ju dock mina erfarenheter men tänkte att dom kanske var värda att veta, hoppas det iallafall, ha det bäst 😊
Lana,
Jag bor i LA och kan starkt rekommendera dig att åka hit 😊
www.lanas.se