Winter wanties

Tips, Wanted
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Här på Bali så funderar jag varje dag på hur jag kan klä mig så icke-svettigt och svalt som möjligt. Men om två veckor är vi hemma igen och då kommer fokuset ligga på VÄRME. Jag minns när jag var 12-18 och det sista jag ville var att lämna höstgarderoben när vintern väl kom. Normalt att inte ha känsel i fötter och händer för att man så gärna ville vara utan vantar och gå runt i converse året runt? Herregud hahaha.. Vissa saker blir ju faktiskt härligare i och med att man blir äldre, man släpper på sånna där konstiga påhitt. Nu finns det inte bara varma kläder utan också varma + snygga kläder, så jävla nice ju. Här nedanför hittar ni 12 snygga vinterplagg.
1. Mössa // 2. Jacka // 3. Vantar // 4. Halsduk // 5. Kappa // 6. Vantar
Nej men kan ni tänka er något skönare att gå omkring med i vinter än den svarta jackan? Verkar så jävla varm och gosig! Sen är jag smått besatt av att införskaffa mig en vit kappa efter att jag såg Bianca Ingrosso med en på instagram hehe.. Så krispigt och fräscht liksom.
1. Mössa // 2. Jacka // 3. Halsduk // 4. Väska // 5. Jacka // 6. Mössa
Stopp och belegg men väskan nr 4 är perfektion, så bra pris också: 249 kr bara. Tycker att den rutiga halsduken också är väldigt fin.

Gillar

Kommentarer