Youtubefavoriter just nu

Allmänt, Tips

Therese Lindgren - Speed Cleaning
Jag har under cirka tre dagars tid spelat in en städa & organiserings-video till min youtubekanal som kanske blir klar denna vecka alternativt i slutet av nästa vecka. Därför tyckte jag att det var riktigt intressant att se hur Therese Lindgren filmade och gjorde sin, det är ju verkligen så jäkla nice att titta på när andra städar och organiserar haha. Vet att vissa inte alls fattar grejen men jag tycker verkligen att det är *satisying* hehe.


Tom & Petter - Över bordet med Johanna Nordström
Här mina vänner har vi tre människor jag tycker är så jävla roliga. Jag älskar Tom & Petters podd och att se dom i kombo tillsammans me Johanna Nordström är det bästa som hänt på länge. Jag började lyssna på detta samtal i poddappen men valde sedan att titta på youtube istället vilket var ännu roligare!


Ellen Färnström - Flyttvlogg
Flyttvloggar är ju verkligen det bäääästaaa! Tycker det är så sjukt mysigt och kul att titta på, likt städningsvideos liksom. Ellen och hennes kille har nyligen köpt en ny lägenhet och något som är väldigt roligt är att dom renoverar och gör om en del, riktigt roligt att följa. Har blivit extra flyttsugen nu hehe..


Anis Don Demina - Reagerar på Hemliga Beundrare med Therese Lindgren
Alltså hahahah detta är så jäääävla roligt. Jag har rätt nyligen hittat Anis på youtube och jag tittar främst på hans reaktionsvideos, så jävla kul. Detta klipp är ett av de sjukaste faktiskt, killen ni ser till höger är minst sagt *speciell*.

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

Carro
Carro,
Gillar dina Youtube-tips. Hoppas du fortsätter med dom!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229