Zayn

Okategoriserade

Älskar Zayns nya album såååå mycket. Alltså älskar hans låtar tio gånger mer än vad jag någonsin gillat One Direction hehe. Tycker låten It's You är sååå bra men alltså är det bara jag eller känns den lite läskig? Alltså soundet i låten är liksom lite spooky på något sätt.. Får mig liksom att tänka på spökhistorier hahaha!

Gillar

Kommentarer

towe,
åh, måste lyssna direkt! Har bara hört Pillowtalk hittills men den älskar jag!! <3
lillap.devote.se
Melissa Jonsson
,
Hej Andrea! Först och främst vill jag bara säga att jag tycker du gör ett så himla bra jobb med bloggen, youtube, podden och alla andra sociala medier. Blir så inspirerad av dig och sitter ofta själv på bussen och skrattar när jag lyssnar på er podd, haha nästan så jag inte vågar lyssna på den in public då folk tror man sitter och skrattar åt ingenting! Jag har ett twitterkonto sedan en tid tillbaka men fattar inte riktigt grejen med Twitter. Förstår liksom att man kan retweeta och skriva egna tweets och följa folk typ.. Skulle inte du kunna göra en video där du går igenom lite hur Twitter fungerar, tips åå folk att följa och vad du gillar med Twitter och sådant? Förstår om du tycker det känns konstigt eller onödigt att göra en video men kanske ett inlägg? Hehe är lite efter på de här med Twitter.. Kram på dig!
Elin
,
Hej! Du skrev för nu nästan ett år sedan (tror jag det var) att du höll på med laserbehandling för att ta bort hår. Jag undrar bara om du nu blivit nöjd? Har det funkat? Skulle vara kul om du kanske kunde ta upp detta lite mer i ett inlägg. Din blogg är bäst!
matilda ?,
Älskar verkligen också hans album, såå bra!!
matiiildaa.blogg.se